Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25, Λαγκαδάς, 57200

+30 6907651080

Thursday 16/05/2024

Επιστρέφουν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής οι Εταιρίες

Η αγανάκτηση και η οργή των καταναλωτών για τους υπερφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος φαίνεται ότι έχουν κάνει πιο διαλλακτικούς αρκετούς παρόχους.

Έτσι εκτός από τις απειλές για διακοπή της παροχής λόγω χρεών -οι οποίες δεν έχουν σταματήσει και πραγματοποιούνται κατά δεκάδες καθημερινά-, κάποιες εταιρείες υποχωρούν μπροστά στα δίκαια αιτήματα των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μετά από αντιρρήσεις που υποβλήθηκαν από πελάτη της, ένας πάροχος ρεύματος «μηδένισε» τη ρήτρα αναπροσαρμογής η οποία άγγιζε τα 1.000 ευρώ.

«Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν 987,12 ευρώ. Κάναμε τις αντιρρήσεις και επιστράφηκε το ποσό. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ εντυπωσιάστηκα», ανέφερε η δικηγόρος διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία έγινε εξώδικα.

Μάλιστα, στην απάντησή του ο πάροχος ζητούσε συγγνώμη για την ταλαιπωρία,

Τέλος, όπως τόνισε πως σε 2 άλλες περιπτώσεις πάροχοι είχαν προβεί σε αφαίρεση της ρήτρας, όμως είναι η πρώτη φορά που πάροχος επιστρέφει χρήματα για ρήτρα αναπροσαρμογής.

Κοινοποίηση:

Live Thessaloniki

Σχετικά Αρθρα

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα

Ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση υλοποίησης του προγράμματος βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης τίθενται